De Praktijk

Ik heb van mijn passie en interesse in mijn werk m’n eigen praktijk opgestart.

Ik heb mijn 3-jarige HBO opleiding voor Traditionele Chinese Geneeskunde gevolgd bij de opleiding ICZO in België.

Sinds 1983 ben ik ook werkzaam in de Westerse medische wereld, van 1983 tot 2004 als Doktersassistente bij specialisten in het ziekenhuis en bij verschillende huisartsen in Aalsmeer.

Sinds 2003 werk ik ook als Sportmasseuse en ben ik actief bij Handbalvereniging Fiqas Aalsmeer waarbij ik regelmatig de Dames 1 vergezel en behandel bij evt. blessures.

In 2004 ben ik afgestudeerd als POH (praktijkondersteuner Huisartsen) aan de Holland Academy in Alkmaar, een 1-jarige HBO opleiding)

Ik werk tot op heden nog steeds als POH in een Gezondheidscentrum waarbij ik de chronische zieke patiënt controleer en begeleid bij hun ziekte. (Diabetes Mellitus, Astma/COPD, CVRM, ouderenzorg)

Mijn interesse in de Oosterse medische wereld is ontstaan na een behandeling waarbij ook Acupunctuur werd gebruikt. De ervaringen die ik hier zelf bij ondervond, hebben mijn interesse in de Acupunctuur versterkt.

Mijn visie is dan ook dat Acupunctuur een prachtige Oosterse Geneeskundige behandelwijze is die heel goed complementair kan gaan met de Westerse Geneeskunst.

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de beroepsverening Zhong (www.Zhong.nl) en beroepsvereninging NGS (sportmassage), NvvPo (Nederlandse Vereniging voor Praktijkondersteuner Huisartsen) www.NvvPo.nl

Aangesloten bij de SCAS sinds april 2017 als sportzorgmasseur nr 1236944